logo

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Επιτέλους, επίσημη 64-bit έκδοση του Chrome για Windows


Σημαντικά βελτιωμένες επιδόσεις σύμφωνα με την Google.

Όταν είσαι κάτοχος ενός συστήματος με επεξεργαστή 64-bit και Windows, είναι κρίμα να χρησιμοποιείς εφαρμογές που δεν εκμεταλλεύονται τις δυνατότητές του -και μια από αυτές τις εφαρμογές για πολλούς από εμάς ήταν μέχρι σήμερα ο browser Chrome της Google.

Μετά, λοιπόν, από μια επιτυχημένη beta δοκιμή, η Google αποφάσισε να κυκλοφορήσει επίσημα τον δημοφιλή της browser σε 64-bit έκδοση για Windows, περνώντας έτσι στη σύγχρονη εποχή. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας, η 64-bit έκδοση του Chrome προσφέρει πλεονεκτήματα στην ταχύτητα, την σταθερότητα και την ασφάλεια, σε σύγκριση με την 32-bit έκδοση.


Για παράδειγμα, το coded VP9 που χρησιμοποιείται στα HD βίντεο του YouTube εμφανίζεται να έχει 15% καλύτερες επιδόσεις στο decoding, ενώ οι 64-bit μηχανές rendering είναι σχεδόν δύο φορές πιο σταθερές από τις 32-bit μηχανές, κατά την διαχείριση τυπικού διαδικτυακού περιεχομένου.

Αν θέλεις να δοκιμάσεις τη νέα 64-bit έκδοση του Chrome -η οποία, παρεμπιπτόντως υποστηρίζει μαζί με την 32-bit έκδοση το API DirectWrite της Microsoft για ευκρινέστερη απεικόνιση γραμματοσειρών-, δεν έχεις παρά να κάνεις κλικ εδώ.


http://www.itech4u.gr/